Kokers

Goedkope verzendkokers

Bent u op zoek naar goedkope kokers voor bescherming tijdens  vervoer van producten? Dan bent u bij VerpakkingsOpruiming.nl aan het juist adres! Wij verkopen verschillende soorten kokers in alle soorten en maten! 

Soorten kokers

Bij VerpakkingsOpruiming.nl vindt u verschillende kokers. Zo worden de kartonnen kokers gebruikt voor het verzenden van posters, flyers en andere papieren documenten. De transparante kokers worden dan weer vaker gebruikt voor het verpakken van kleinere producten, zoals snoepjes of kantoorartikelen.  

 

Nog meer korting!

Wanneer u de gehele voorraad van een artikel besteld dan ontvangt u nog eens 15% extra korting! Veel goedkoper kan het haast niet! De artikelen op VerpakkingsOpruiming.nl zijn veelal restpartijen die voor een leuke prijs weg mogen. Deze artikelen liggen bij ons magazijn op voorraad. U kunt u bestelling laten bezorgen of afhalen in Gilze.

 

Bekijk ook de rest van het assortiment

Naast kokers bieden wij veel soorten verpakkingsmaterialen in de aanbieding aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor emmers, zakken en potten! Allemaal tegen scherpen prijzen. Wij vullen het assortiment vaak bij. Zo wisselen de aanbiedingen ook geregeld. Bekijk ze snel! Want OP = ook echt OP.

 

Vragen? Neem contact op

Vragen over de mogelijkheden van VerpakkingsOpruiming.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Achter VerpakkingsOpruiming.nl staat verpakkingsgroothandel Brabo Verpakking met al meer dan 30 jaar ervaring. Wij denken graag met u mee!

 

Neem contact op