Goedkope enveloppen kopen

Geplaatst op

Bent u op zoek naar goedkope enveloppen? Bekijk de enveloppen op VerpakkingsOpruiming.nl! Hier kunt u enveloppen en diverse andere verpakkingen kopen tegen dumpprijzen. De prijzen zijn laag omdat het vaak om opruimingspartijen gaat. En wanneer u een volledige voorraad in een keer bestelt krijgt u ook nog eens 15% korting op het desbetreffende artikel. Hierdoor kan uw korting op verpakkingen zeer hoog oplopen!

Verschillende soorten enveloppen

Op VerpakkingsOpruiming.nl komt u vele verschillende verpakkingen tegen zoals bakjes, dozen, etiketten, potten en zakken. Maar ook diverse soorten enveloppen.

Standaard enveloppen

Reguliere kantoorenveloppen van papier zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Gebruik een standaard envelop voor het versturen van een brochure, papieren factuur of informatie naar uw klant. Het assortiment op VerpakkingsOpruiming.nl wisselt regelmatig, dus houdt de website in de gaten om te zien of er nog interessante enveloppen voorbij komen.

Luchtkussen enveloppen

Wanneer het te versturen product verzonden moet worden met extra bescherming zijn luchtkussen enveloppen een goede optie. Deze enveloppen zijn van papier en aan de binnenzijde voorzien van luchtkussen waardoor het product goed beschermd is tijdens verzending.

Onscheurbare enveloppen

Wanneer u zoekt naar een oplossing voor het verzenden van webshopbestellingen zijn onscheurbare enveloppen de meest ideale enveloppen. De enveloppen zijn gemaakt van een stevige folie waardoor deze tijdens transport niet zullen scheuren. Deze onscheurbare enveloppen zijn voorzien van een kleefstrip waardoor ze eenvoudig te sluiten zijn.

Paklijstenveloppen

Paklijst enveloppen gebruikt u om eenvoudig documenten, zoals een pakbon of vrachtbrief, op een pakket of zending te plakken. Paklijstenveloppen worden ook wel insteekhoesjes genoemd. De enveloppen zijn voorzien van een transparante voorzijde waardoor het document duidelijk zichtbaar is. De achterzijde van de pakbon envelop is voorzien van een kleeflaag waardoor deze eenvoudig te bevestigen is op een pakket.

Formaten enveloppen

Enveloppen zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals verzendenveloppen, paklijsteneveloppen, onscheurbare enveloppen, luchtkussen enveloppen en kantoor enveloppen. Deze enveloppen zijn er ook in diverse afmetingen. Er is dus voor elk document of product een geschikte envelop te vinden.

Duurzame enveloppen

Enveloppen met FSC-keurmerk of enveloppen gemaakt van gerecycled materiaal, zoals kraft, zijn zeer geschikt wanneer uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Maar ook voor de natuurlijke uitstraling zijn duurzame enveloppen in natuurlijke tinten een goede oplossing.  

Goedkope enveloppen kopen