Broodjeszaak

Goedkope verpakkingen voor de broodjeszaak

Verpak uw broodjes met kwalitatief verpakkingsmateriaal voor een dumpprijs! Neem een kijkje in ons assortiment voor de broodjeszaak wanneer u op zoek naar een goedkope verpakkingen, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit. Wij bieden een afwisselend assortiment aan met hoge korting!

Nog goedkoper!

Op deze pagina van VerpakkingsOpruiming.nl vindt u producten die in een broodjeszaak goed van pas kunnen komen. Denk daarbij aan papieren inpakvellen, inschuifkartons, microperforatie zakken en draagtassen. Bekijk ook eens onze banket bakker artikelen. Wanneer u de gehele voorraad van een artikel dan ontvangt u nog eens 15% extra korting! Alle artikelen liggen bij onze vestiging op voorraad. De gemiddelde levertijd is daarom ook maar 2 werkdagen. 

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van VerpakkingsOpruiming.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met u mee! VerpakkingsOpruiming.nl is onderdeel van Brabo Verpakking en hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van verpakking. Wij staan voor vertrouwen en klantgerichtheid en willen graag meedenken met u als klant. 

 

Neem contact op