Flessen

Goedkope flesjes

Wil je goedkope flesjes kopen? Wij verkopen verschillende soorten plastic flessen in alle soorten en maten! VerpakkingsOpruiming.nl is dé webshop waar u verpakkingen voor dumpprijzen vindt. Vragen over de mogelijkheden van VerpakkingsOpruiming.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Goedkope plastic flessen

Plastic flessen kunnen voor veel dingen worden gebruikt. Vul de flessen af met water, frisdranken, sappen, cosmetica producten, schoonmaakmiddelen en nog veel meer. Onze plastic flessen zijn makkelijk te vullen en af te sluiten. Ook zijn de plastic flessen gemakkelijk schoon te maken en daardoor herbruikbaar.

 

Nog goedkoper PET flessen kopen

VerpakkingsOpruiming.nl biedt verpakkingen aan voor dumpprijzen. Het gaat meestal om laatste voorraad producten die tegen een scherpe prijs weg mogen. OP = OP. Koopt u meteen de hele voorraad? Dan ontvangt u een extra korting van 15%! 

 

En we hebben meer...

Bakken, dozen, emmers, zakken en nog veel meer. VerpakkingOpruiming.nl heeft het allemaal. En dat alles tegen dumpprijzen! Ook wordt het assortiment steeds opnieuw aangevuld met nieuwe aanbiedingen. Veelal van de producten zijn restpartijen die tegen een mooie prijs weg mogen. Dus sla uw slag!

 

Ruim 30 jaar succesvol

VerpakkingsOpruiming.nl is onderdeel van verpakkingsgroothandel Brabo Verpakking. Zoekt u een specifiek product of verpakking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en wij gaan op zoek de verpakking die u graag zou willen hebben.

 

Neem contact op