Bakken

Goedkope bakjes kopen

VerpakkingsOpruiming.nl is dé webshop waar u verpakkingen voor dumpprijzen vindt. Al onze bakjes zijn van hoge kwaliteit en erg geschikt voor het opwarmen, bewaren en/of presenteren van verse producten.  Zo hebben we aluminium bakken, sealbare maaltijd bakken, plastic bakjes met deksel tot kleine duurzame amuse bakjes. Dat alles en dan ook nog eens heel goedkoop!

Verschillende soorten bakjes

Binnen het assortiment van VerpakkingsOpruiming.nl vallen verschillende soorten bakken. Aluminium bakjes worden vaak gebruikt voor het opwarmen van producten in de oven. VerpakkingsOpruiming.nl biedt u verschillende aluminium bakjes in verschillende vormen.
Plastic bakjes met deksel, ook die vindt u bij ons. Voor het bewaren en presenteren van verse producten is het ideaal wanneer de bakjes door een deksel zijn af te sluiten zijn.

 

Bakjes kopen met nog meer korting

Op VerpakkingsOpruiming.nl vind je verpakkingen tegen dumpprijzen. Het gaat vaak om artikelen waar laatste partijen van liggen en daarom tegen een scherpe prijs weg mogen. OP = OP. Koopt u de hele voorraad in één keer? Dan krijgt u nog eens 15% extra korting! 

 

Koop meer soorten verpakking met korting

Wij als VerpakkingsOpruiming.nl hebben een breed scala aan verpakkingsmaterialen in de aanbieding. In ons assortiment vindt u naast bakken ook draagtassen en dozen met hoge kortingen! Omdat VerpakkingsOpruiming.nl opruimingspartijen verkoopt, wisselt het assortiment regelmatig. OP=OP. We vullen het assortiment steeds aan met nieuwe aanbiedingen.

 

Vragen? Bel ons direct: 0161-217 260

Achter VerpakkingsOpruiming.nl staat verpakkingsgroothandel Brabo Verpakking met al meer dan 30 jaar ervaring. Al onze artikelen zijn restpartijen en liggen bij ons op voorraad. De levertijd is daarom ook maar gemiddeld 2 werkdagen. U kunt uw bestelling ook komen ophalen bij onze vestiging in Gilze. Bij vragen of voor aanvullende informatie, kunt u contact met ons opnemen. 

 

Neem contact op