Hygiëne

Goedkope hygiënische producten

Op zoek naar producten voor een goede hygiëne? Bij VerpakkingsOpruiming.nl koopt u hygiëne producten tegen dumpprijzen! Van Poetspapier tot wegwerphandschoenen. VerpakkingsOpruiming.nl heeft het allemaal. Bekijk snel het assortiment en koop met hoge kortingen!

Goedkope wegwerphandschoenen

Bestel online bij VerpakkingsOpruiming.nl diverse goedkope wegwerphandschoenen. Zo hebben we Latex handschoenen en wegwerphandschoenen van Nitril. In het blauw en wit te koop tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Koop meer verpakking in de sale

Voor goedkope artikelen op het gebied van hygiëne moet u bij VerpakkingsOpruiming.nl zijn! Onder de noemer hygiëneproducten vallen, bijvoorbeeld poetspapier, wegwerp schorten, reinigingsmiddelen en handschoenen. Heeft u ook onze disposables al bekeken? Die kunnen misschien ook handig zijn voor uw branche.

 

Koop alles en krijg 15% extra korting

Koopt u de hele voorraad van een artikel dan ontvangt u nog eens 15% extra korting. Veel goedkoper kan het niet! Omdat VerpakkingsOpruiming.nl opruimingspartijen aanbiedt veranderd de voorraad vaak. We vullen het assortiment steeds aan met nieuwe aanbiedingen. Maar let op want op is ook echt op.

 

Vragen? Wij helpen u graag

Twijfelt u welke verpakking voor uw product geschikt is of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Achter VerpakkingsOpruiming.nl staat verpakkingsgroothandel Brabo Verpakking met al meer dan 30 jaar ervaring.

 

Neem contact op