Apotheek & Drogisterij

Goedkope producten voor de apotheek en drogisterij

VerpakkingsOpruiming.nl biedt u verschillende goedkope verpakkingen voor de apotheek en drogisterij aan. Van PET potten tot blisters en handschoenen VerpakkingsOpruiming.nl heeft het allemaal en heel goedkoop!

Medische verpakkingen

Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van verpakkingsmaterialen die handig kunnen zijn voor de apotheek en drogisterij. Op VerpakkingsOpruiming.nl vindt u medische verpakkingen tegen dumpprijzen. Het gaat vaak om artikelen waar laatste partijen van liggen en daarom tegen een scherpe prijs weg mogen. OP = OP. Koopt u de hele voorraad in één keer? Dan krijgt u nog eens 15% extra korting! Medicatie verzenden? Dan zijn webshop verpakkingen misschien ook wel handig voor u!

Vragen? Bel ons direct: 0161-217 260

Achter VerpakkingsOpruiming.nl staat verpakkingsgroothandel Brabo Verpakking met al meer dan 30 jaar ervaring. Al onze artikelen zijn restpartijen en liggen bij ons op voorraad. De levertijd is daarom ook maar gemiddeld 2 werkdagen. U kunt uw bestelling ook komen ophalen bij onze vestiging in Gilze. Bij vragen of voor aanvullende informatie, kunt u contact met ons opnemen. 

 

Neem contact op