Food Verpakkingen

Voordelig verpakkingsmateriaal voor de foodindustrie

Voor de foodindustrie bieden wij goedkope verpakkingen voor een dumpprijs aan. Alle voedingsmiddelenindustrie producten zijn van hoge kwaliteit. Achter VerpakkingsOpruiming.nl staat dan ook een verpakkingsbedrijf met mer dan 30 jaar aan ervaring.

 

Goedkope food verpakkingen kopen

Bent u op zoek naar goedkope verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie? Dan zit u bij VerpakkingsOpruiming.nl goed! VerpakkingsOpruiming.nl biedt food verpakkingen aan tegen dumpprijzen. Het gaat meestal om laatste voorraad producten die tegen een scherpe prijs weg mogen. OP = OP. Koopt u meteen de hele voorraad? Dan ontvangt u een extra korting van 15%! Neem ook eens een kijkje bij de horeca- en cateringartikelen en betaal niet te veel voor uw verpakkingsmateriaal.

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van VerpakkingsOpruiming.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met u mee! VerpakkingsOpruiming.nl is onderdeel van Brabo Verpakking en heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van verpakking. Wij staan voor vertrouwen en klantgerichtheid en willen graag meedenken met u als klant. 

 

Neem contact op