Folie

Goedkope folie

Wilt u goedkoop folies kopen? In ons assortiment hebben wij de goedkoopste aluminiumfolie, buisfolie, machinewikkelfolie, beschermde noppenfolie, sealfolie en nog veel meer! Bekijk snel ons wisselende assortiment en profiteer van de hoge kortingen!

Verschillende soorten folies

VerpakkingsOpruiming.nl biedt veel soorten folies aan voor een scherpe prijs. Zo hebben we aluminiumfolie, die gemakkelijk af te scheuren en te vouwen en hitte- en vriesbestendig zijn. Buisfolies voor het verpakken van langwerpige producten. Machinewikkelfolie voor gebruik op een palletwikkelmachine. Noppenfolie ter bescherming. En natuurlijk sealfolie voor het sealen van de maaltijd en menu schalen.

 

Ontvangt 15% extra korting

Wist u dat als u de hele voorraad van een artikel koopt u 15% extra korting krijgt! De artikelen die op VerpakkingsOpruiming.nl worden aangeboden zijn vaak laatste partijen en mogen daarom met hoge korting weg. 

 

Levertijd maar 2 werkdagen!

VerpakkingsOpruiming.nl heeft een groot en wisselend assortiment. Bekijk ook eens onze tassen en betaal niet te veel voor uw verpakkingsmateriaal! Alle artikelen op VerpakkingsOpruiming.nl liggen bij onze vestiging in Gilze op voorraad. Vandaar dat de gemiddelde levertijd ook maar 2 werkdagen is. Heeft u de producten sneller nodig? Dan kunt u uw bestelling ook komen ophalen.

 

Neem contact op: 0161-217 260

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. VerpakkingOpruiming.nl is onderdeel van Brabo Verpakking en is al meer dan 30 Dé leverancier op het gebied van verpakkingsmaterialen. Wij helpen u graag!

 

Neem contact op