Cadeauwinkel

Goedkope cadeauverpakkingen

Bent u op zoek naar goedkope cadeauverpakkingen voor uw cadeauwinkel? Bekijk dan alle cadeauverpakkingen die wij in ons assortiment opgenomen hebben. Voor elke branche hebben wij geschikte cadeauverpakkingen.

 

Cadeauverpakkingen kopen tegen dumpprijzen

VerpakkingsOpruiming.nl verkoopt cadeauverpakkingen tegen dumpprijzen. Het gaat vaak om artikelen waar laatste partijen van liggen en die daarom tegen een scherpe prijs weg mogen. Toch niet gevonden wat u zocht? Bekijk ook eens onze slijterij verpakkingen. U krijgt zelfs 15% extra korting als u de gehele voorraad van een artikel koopt. Maar let op want OP = ook echt OP.

Vragen? Bel ons direct: 0161-217 260

Achter VerpakkingsOpruiming.nl staat verpakkingsgroothandel Brabo Verpakking met al meer dan 30 jaar ervaring. Alle artikelen op VerpakkingOpruiming.nl zijn restpartijen en liggen bij ons op voorraad. Daarom zijn de levertijden ook maar gemiddeld 2 werkdagen. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te komen afhalen. Vragen over de mogelijkheden van VerpakkingsOpruiming.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met u mee!

 

Neem contact op