Stickers & Etiketten

Goedkope etiketten

Bestel diverse kleuren etiketten voordelig en snel bij VerpakkingsOpruiming.nl! De etiketten/stickers kunnen gebruikt worden om voorraden te ordenen en archiveren. Ook kunt bijvoorbeeld ook uw verhuizing structureren door uw verhuisdozen te markeren met stickers. 

Goedkope stickers op rol

In het assortiment zijn diverse goedkope stickers op rol. Van rechthoekige gekleurde stickers tot reclame sticker VerpakkingsOpruiming.nl heeft het allemaal en nog veel meer! Bekijk snel heel het assortiment aan stickers en etiketten en betaal niet te veel!

Koop meer soorten verpakking met korting

Wij als VerpakkingsOpruiming.nl hebben een breed scala aan verpakkingsmaterialen in de aanbieding. In ons assortiment vindt u naast stickers en etiketten ook prijsmateriaal met hoge kortingen! Omdat VerpakkingsOpruiming.nl opruimingspartijen verkoopt, wisselt het assortiment regelmatig. Op = op. We vullen het assortiment steeds aan met nieuwe aanbiedingen.

In 2 werkdagen in huis

VerpakkingsOpruiming.nl heeft een groot en wisselend assortiment. Alle artikelen op VerpakkingsOpruiming.nl liggen bij onze vestiging in Gilze op voorraad. Vandaar dat de gemiddelde levertijd ook maar 2 werkdagen is. Heeft u de producten sneller nodig? Dan kunt u uw bestelling ook komen ophalen.

Goedkope etiketten bestellen

Goedkope etiketten bestellen kan VerpakkingsOpruiming.nl! Bekijk ons assortiment en bestel voordelig etiketten.

Vragen over de etiketten aan VerpakkingsOpruiming.nl!? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. VerpakkingsOpruiming.nl is onderdeel van Brabo Verpakking en heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van verpakking. Wij denken graag met u mee!

 

Neem contact op