Omsnoeren & Bundelen

Goedkoop omsnoer- en sluitmateriaal

Op zoek naar goedkoop omsnoer- en sluitmateriaal? Op VerpakkingsOpruiming.nl hebben wij een afwisselend assortiment omsnoer en bundel materiaal. Onder andere kunststof en kartonnen hoekbeschermers, kabelbinders en elastieken kunt u goedkoop bestellen bij VerpakkingsOpruiming.nl.

Veel soorten verpakking in de uitverkoop

Om pallets, pakketten en dozen goed te kunnen verpakken kunt u bij VerpakkingOpruiming.nl terecht voor goedkoop omsnoer- en sluitmateriaal. VerpakkingsOpruiming.nl heeft een groot en wisselend assortiment. Bekijk ook eens onze kartonnen platen en betaal niet te veel voor uw verpakkingsmateriaal!

Levertijd maar 2 werkdagen!

VerpakkingsOpruiming.nl heeft een groot en wisselend assortiment. Alle het omsnoeren en bundelen materiaal op VerpakkingsOpruiming.nl liggen bij onze vestiging in Gilze op voorraad. Vandaar dat de gemiddelde levertijd ook maar 2 werkdagen is. Heeft u de producten sneller nodig? Dan kunt u uw bestelling ook komen ophalen.

Goedkope omsnoeringsbanden

Met omsnoeringsbanden blijft de lading goed op zijn plaats tijdens het transport. De omsnoeringsband van staal is onderscheidend door de hoge treksterkte en het lage rekvermogen. Deze omsnoeringsband, met Amerikaanse wikkeling, wordt vaak gebruikt bij het omsnoeren van zware ladingen. 
 

Neem contact met ons op

Vragen over de mogelijkheden van VerpakkingsOpruiming.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn onderdeel van Brabo Verpakking en denken graag met u mee!

Neem contact op