Bekers

Goedkope bekers

Op zoek naar goedkope bekers? Op VerpakkingsOpruiming.nl hebben wij een afwisselend assortiment goedkope bekers. Onder andere kartonnen koffiebekers, drinkbekers en soepbekers kunt u goedkoop bestellen bij VerpakkingsOpruiming.nl.

Veel soorten bekers

Op VerpakkingsOpruiming.nl hebben we verschillende soorten bekers in ons assortiment. We hebben soepbekers, ijsbeker, koffiebekers en drinkbekers, alle zijn zeer veelzijdig in te zetten. Zo kun je deze bekers gebruiken voor een warm kopje soep, koffie, thee of een frisdrank. Maar ook voor het verpakken van kippenvleugels of salades zijn de bekers heel geschikt. Bekijk de voorraad.

 

Nog meer korting op bekers

Wist u dat als u de gehele voorraad bestelt u nog eens 15% extra korting krijgt! De artikelen die we op VerpakkingsOpruiming.nl aanbieden zijn vaak laatste artikelen van partijen en mogen daarom tegen een scherpe prijs weg. 

 

Koop meer soorten verpakking met korting

Het assortiment op VerpakkingsOpruiming.nl wisselt regelmatig. Dit komt doordat VerpakkingsOpruiming.nl opruimingspartijen aanbied en deze steeds weer aanvult met nieuwe aanbiedingen. Maar let op want OP = OP.  Bekijk snel de voorraad van andere soorten verpakkingen zoals disposables en schalen & trays.

 

Ruim 30 jaar ervaring

Zoekt u een specifiek product of verpakking? VerpakkingsOpruiming.nl is onderdeel van verpakkingsgroothandel Brabo Verpakking. Brabo Verpakking is al meer dan 30 jaar dé leverancier op het gebied van verpakkingsmaterialen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 

Neem contact op