Papier

Goedkoop papier

Bij VerpakkingsOpruiming.nl heeft een divers aanbod aan goedkope papieren verpakkingen. Van ersatz inpakvellen, taartranden tot zijdevloei papier VerpakkingOpruiming.nl heeft het allemaal en nog veel meer!

Verpakkingsmaterialen van papier

Op VerpakkingsOpruiming.nl vindt u verschillende soorten verpakkingen van papier. Papier is op veel manieren inzetbaar. Zo worden papieren verpakkingen gebruikt voor het beschermen en inpakken van uw goederen. Denk aan courant of zijdevloeipapier. Maar ook voor het verpakken van voedingsmiddelen worden verschillende varianten aangeboden zoals ersatz papier, bakpapier, caisses, taartranden, edelpak etc.

 

Nog meer korting

Wist u dat als u de gehele voorraad bestelt u nog eens 15% extra korting krijgt! De artikelen die we op VerpakkingsOpruiming.nl aanbieden zijn vaak laatste artikelen van partijen en mogen daarom tegen een scherpe prijs weg. OP = (ook echt) OP.

 

Bekijk de hele site

Naast verpakkingsmateriaal van papier hebben wij veel soorten verpakkingsmaterialen in de aanbieding. Zo kunt u bij ons ook terecht voor tape, kartonnen platen en blisters! Allemaal tegen scherpen prijzen. Wij vullen het assortiment vaak bij. Zo wisselen de aanbiedingen ook geregeld. Bekijk ze snel!

 

Vragen? Neem contact op

Vragen over de mogelijkheden van VerpakkingsOpruiming.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. VerpakkingsOpruiming.nl is onderdeel van Brabo Verpakking en heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van verpakking. Wij denken graag met u mee!

 

Neem contact op