Slijterij

Goedkope verpakkingen voor de slijterij

Werkt u bij een slijterij en bent u op zoek naar goedkope verpakkingen? Op VerpakkingsOpruiming.nl vindt u alle verpakkingen die een slijterij nodig heeft voor een aantrekkelijke prijs. Bekijk ze snel en betaal niet te veel voor uw verpakkingsmateriaal!

Slijterij verpakkingen kopen tegen dumpprijzen

Ontdek ons assortiment en vind de perfecte verpakking voor uw behoeften tegen een betaalbare prijs. Neem de hele voorraad af en profiteer van 15% extra korting! Op VerpakkingsOpruiming.nl hebben we veel verpakkingsmateriaal voor verschillende branches. Zo hebben we verpakkingen in de opruiming voor de slagerij en poelier, zuivel en delicatessen, groente en fruitwinkel en ga zo maar door.

Zoekt u een specifiek product of slijterij verpakking?

Achter VerpakkingsOpruiming.nl staat verpakkingsgroothandel Brabo Verpakking met al meer dan 30 jaar ervaring. Al onze artikelen zijn restpartijen en liggen bij ons op voorraad. De levertijd is daarom ook maar gemiddeld 2 werkdagen. U kunt uw bestelling ook komen ophalen bij onze vestiging in Gilze. Bij vragen of voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen. 

 

Neem contact op