Blisters

Goedkope blisters bestellen

Op VerpakkingsOpruiming.nl vindt u blisterverpakking voor dumpprijzen! Bent u op zoek naar een goedkope blister verpakking, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Wij bieden een afwisselend assortiment blisters aan met hoge korting.

Blisters in alle soorten

Een blisterverpakking wordt vaak gebruikt zodat de klant kan zien om welk product het gaat. Door het transparante materiaal kan de klant zien hoe het product er uit ziet. Op VerpakkingsOpruiming.nl hebben we verschillende soorten blisters in de aanbieding. We hebben blisterverpakkingen die specifiek voor belegde broodjes, banket, baguettes gebruikt worden en industriële blisters. Die laatste zie je vaak in de bouwmarkt gevuld met boutjes, schroeven en spijkers.

 

Nog goedkoper!

Kan het nog goedkoper? Ja, dat kan! Bestelt u de gehele voorraad van een artikel dan ontvangt u nog eens 15% extra korting! Alle artikelen liggen bij onze vestiging op voorraad. De gemiddelde levertijd is daarom ook maar 2 werkdagen. Nog sneller uw producten nodig? U kunt uw bestelling ook ophalen bij ons magazijn in Gilze.

 

Meer verpakking met korting kopen

De meeste artikelen op VerpakkingsOpruiming.nl zijn rest partijen die scherp worden aangeboden. Bekijk snel onze andere artikelen, want het aanbod wisselt regelmatig. Zo hebben we naast blisters ook emmers en bakken die met hoge korting weg mogen.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of zoekt u een andere blister verpakking neem dan contact met ons op. VerpakkingsOpruiming.nl is onderdeel van Brabo Verpakking en hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van verpakking. Wij staan voor vertrouwen en klantgerichtheid en willen graag meedenken met u als klant. 

 

Neem contact op