5 Tips voor goedkoop verpakken van uw cadeauartikelen

Geplaatst op

In december zullen er weer veel cadeautjes moeten worden ingepakt. In dit blog geven wij u graag 5 tips over artikelen uit het huidige assortiment van VerpakkingsOpruiming.nl waarmee u uw cadeauartikelen mooi en goedkoop kunt verpakken. Let op: alle artikelen op VerpakkingsOpruiming.nl zijn restpartijen. Dat betekent op = op.

Geschenkpapier Sinterklaas en Kerst 

Inpakpapier voor Sinterklaas en Kerst zijn een must in de decembermaanden. Op VerpakkingsOpruiming.nl staan geregeld restpartijen kadopapier. Dus neem eens een kijkje op de pagina en kijk of u hier nog goedkoop aan een flinke rol geschenkpapier kunt komen. 

Papieren draagtassen  

Papieren draagtassen met gedraaid handvat, dragen bij aan een feestelijke uitstraling van uw cadeauartikelen. Verkrijgbaar in grijs in 19 + 8 x 21 cm en zwart 18 x 7 x 24 cm en wit in 14 x 7 x 19 cm. Veel hiervan ligt niet meer op voorraad, dus wees er snel bij! Op = op.

Wijnflestas

Heeft u een slijterij of verkoopt u regelmatig flessen wijn of champagne? Dan is deze wijnflesdoos voor 2 flessen wijn misschien een mooie uitkomst voor u! Deze stevige tas in bordeaurood is voorzien van ronde katoenen koordjes. Hierdoor kan de wijnfles gemakkelijk worden gedragen en door de luxe uitstraling kan de wijnflesverpakking ook meteen als cadeauverpakking worden gebruikt.

Vlakke luxe zakjes zilver

Voor kleine of vlakke cadeautjes zoals sieraden of een cadeaubon, kijk eens op de pagina zakjes voor verschillende soorten zakken. Vraag gerust een sample aan om te beoordelen of de cadeauzakjes aan uw wens voldoen.  

Wit zijdevloeipapier

Zijdevloeipapier kan gebruikt worden om kwetsbare of breekbare producten, zoals aardewerk of glas te beschermen tijdens transport. Maar zijdevloeipapier kan ook gebruikt worden om mooie sieraden, luxe lingerie of exclusieve kleding in te verpakken. Het zijdevloeipapier dat nu te bestellen is op VerpakkingsOpruiming heeft een afmeting van 20 x 30 cm.

5 Tips voor goedkoop verpakken van uw cadeauartikelen