Goedkope cateringdozen

Hier vindt u ons aanbod aan cateringdozen! Verpakkingsopruiming.nl biedt goedkope cateringdozen aan tegen zeer scherpe prijzen. U vind ze in verschillende soorten en maten. Zo kunt u denken aan cateringdozen met venster. Handig voor uw mooi gepresenteerde gebakjes. Maar ook vindt u gesloten cateringdozen, voor wanneer u het product juist verborgen wilt houden. 

 

Goedkope cateringdozen kopen

De cateringdozen van Verpakkingsopruiming.nl zijn gemaakt van Duplex karton en van kraft. De afmetingen van de dozen varieert en is afhankelijk van het aanbod. Dit verschilt per dag of per week. Wees er dus snel bij om uw goedkope cateringdozen in huis te halen. 

De meeste cateringdozen komen met een klepsluiting. Dit maakt de cateringdoos goed afsluitbaar en veilig voor transport. 

 

Cateringdoos bedrukken?

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde cateringdoos of cateringdozen en wilt u deze laten bedrukken? Dan komt u in aanmerking voor een cateringdoos op maat. Neem contact op met een van onze verpakkingsspecialisten voor het aanbod op maat gemaakte cateringdozen.

De voordelen van VerpakkingsOpruiming.nl

  • Veilig online betalen met IDeal
  • Mogelijkheid om zelf af te halen