Goedkope soepbekers

Soepbekers van VerpakkingsOpruiming.nl zijn er in verschillende soorten en maten. Zo de soepbekers verkrijgbaar in karton en in kraft/PLA. De maximale inhoud varieert van 230 ml tot 450 ml. Dit zijn de ideale to-go maten. 

De soepbekers beschikken over een vloeistofdichte rand. Dit maakt het zeer geschikt voor het opslaan van vloeibare stoffen. Door het gebruik van een duurzame materiaal zijn deze wegwerpbekers zeer handig voor het schenken van soep, koffie, thee of andere warme dranken. Naast het opslaan van vloeistoffen zijn de soepbekers ook bruikbaar voor het opslaan van andere voedingsmiddelen. De soepbeker is ook geschikt als saté beker of als normaal drinkglas voor bijvoorbeeld frisdranken. 

 

Soepbekers bestellen

Gemakkelijk soepbekers bestellen? In het assortiment van VerpakkingsOpruiming.nl vind je altijd de beste soepbeker deals. De soepbekers zijn bestelbaar zolang de voorraad strekt. Bestel je de hele voorraad? Dan ontvang je 15% extra korting. 

 

Soepbekers bestellen met bedrukking

Behoefte aan personalisatie? Dan kun je een soepbeker bestellen met bedrukking. Het voordeel hiervan is dat je de beker volledig kunt branden naar de herkenbare huisstijl. Bekijk hier de mogelijkheden voor soepbekers bedrukken via Brabo Verpakking, alles voor verpakkingen op maat. 

Liever eerst een advies op maat ontvangen? Neem dan contact op met een van onze verpakkingsspecialisten. Zij staan voor jou klaar.

Neem contact op

De voordelen van VerpakkingsOpruiming.nl

  • Veilig online betalen met IDeal
  • Mogelijkheid om zelf af te halen