Verpakkingen met hoge korting voor Valentijnsdag

Geplaatst op

14 februari is het weer Valentijnsdag. Een dag waarop veel mensen graag hun liefde tonen aan degene die ze liefhebben. Of dat nu je partner is waar je al jaren mee samen bent of die ene persoon waar je al een tijdje heimelijk verliefd op bent maar nog niet hebt durven vertellen... Maar wat geef je die persoon dan? En in welke verpakking zit dit verpakt? 

Bent u nog op zoek naar een goedkope verpakking voor Valentijnsdag? Dan helpt VerpakkingsOpruiming.nl u graag op weg. 

Rood vouwdoosje met hartvormig venster

Een rood doosje met hartvormig venster om liefde in te verpakken. Dankzij het transparante venster is het verpakte product, zoals chocolade, goed zichtbaar. 

Stickers "LOVE"

Deze stickers op rol zijn in het thema “Love”. Met de verschillende teksten van deze stickers maakt u de cadeauverpakking voor iedere klant net iets persoonlijker. De stickers zijn natuurlijk perfect te gebruiken rondom Valentijnsdag, maar natuurlijk ook de rest van het jaar voor iedereen die spontaan zijn geliefde verwent! 

Bonbondoosjes

Met een bonbon zit je niet snel verkeerd wanneer het het uitten om liefde gaat. Een lekker doosje bonbons zijn vaak een hit. Op VerpakkingsOpruiming.nl staan verschillende soorten, maten en kleuren bonbondoosjes. Keuze genoeg dus! 

Milieu-kraft dozen

Liefde gaat door de maag! Een doosje met lekkere gebakjes of een lekkere lunch voor je grote liefde zal zeker een schot in de roos zijn! Deze gebaksdozen hebben een rustige en mooie uitstraling waardoor alle aandacht gaat naar het lekkers wat er in verpakt zit. 

Transparante koker

Weer eens iets anders, maar zeker ook heel leuk om te gebruiken voor een mooi kado voor Valentijn. Vul de koker bijvoorbeeld met snoepjes of badkristallen en een lieve knuffel. 

Kruisbodemzakjes goud of zilver

Deze zakjes zijn verkrijgbaar in goud en zilver en nog leverbaar in verschillende formaten. De zakjes hebben een aangeplakt bodemkarton waardoor het zakje eenvoudig blijft staan wanneer deze gevuld wordt. De zakken zijn transparant en hebben gouden of zilveren strepen wat het verpakte product een luxe uitstraling geeft. 

OP = OP

De verpakkingen op onze website liggen op voorraad, dus wanneer u ze snel nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wacht niet te lang, want ze kunnen ook zomaar op zijn en op is echt op! 

Fijne Valentijnsdag! 

Verpakkingen met hoge korting voor Valentijnsdag