Potten

Goedkope glazen potjes

VerpakkingsOpruiming.nl biedt u de meest voordelige glazen potjes voor de scherpste prijs. Glazen potjes zijn multi functioneel en worden vaak gebruik voor het fermenteren van groente en fruit. De transparante potjes zijn ook erg handig voor het serveren van ijskoud drinken, een heerlijke overnight oats of ter tentoonstelling van een mooi bloemstukje.

 

Goedkope weckpotjes

Serveer of verpak uw product in een weckpot. Met weckpotjes bewaart u verschillende etenswaren voor een langere periode. Met de rubbere, afsluitbare ring blijft de inhoud altijd veilig in het potje en is het luchtdicht. Weckpotjes worden vaak gebruikt om zelfgemaakte chutney, appelmoes of jam in te bewaren. Ook worden de potjes vaak gebruikt ter decoratie, bijvoorbeeld als een bloempotje of plantenpotje. 

U bewaart ook droge producten zoals tarwebloem, rijstsoorten en pastasoorten gemakkelijk in een goedkoop weckpotje. De potjes zijn met groot gemak te heropenen en op te bergen, waardoor het voor iedere restaurant of retailzaak een aanwinst in de keuken is. 

Weckpotjes kopen

De goedkoopste weckpotjes koopt u bij VerpakkingsOpruiming.nl. Er zijn diverse formaten beschikbaar, startend met een inhoud van 255ml. U profiteert écht van goedkope prijzen wanneer u de hele voorraad opkoopt. Koopt u alle weckpotjes uit onze voorraad? Dan ontvangt u 15% extra korting! 

Wilt u deze weckpot deal niet missen?

Vragen over de mogelijkheden van VerpakkingsOpruiming.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met u mee!

Neem contact op